loading...

Stel een vraag

Naam

Email

Bericht

loading

Wat anderen zeggen:

Romy stelt je op je gemak en legt goed uit wat de bedoeling is, een training bij Romy voelt als een warme deken, met een resultaat dat je stoutste dromen overtreft, zo supergoed! Ik vond het heel prettig met deze sfeer tijdens de workshop familiedynamiek te ervaren en heeft mij heel veel rust en verder in mijn proces gebracht. Chapeau voor Romy, kanjer!
~ Angela Godschalk, Financial Assistant BIP Holland

Ik wil je bedanken voor onze sessie samen, en voor het feit dat ik sinds deze sessie een nieuwe motto heb in mijn leven: “Je moet doen wat je wilt, of willen wat je doet”. Deze vind ik zo mooi en krachtig dat ik het zeker eens per week in mijn gedachte laat rondzingen.
~ Marcel Sol, Consultant Decision Support KLM, Schiphol NL

Nogmaals heel erg bedankt voor de cursus, de vernieuwende inzichten, de persoonlijke gesprekken en alles, wat wij vandaag gedeeld hebben.
~ Jan Croonen, Bedrijfsarts Civiel-Militaire Bestuursafspraken, Eindhoven NL

Het heeft me waardevolle inzichten gegeven in anderen om me heen, en voor een belangrijk gedeelte ook in mezelf. Gek genoeg ben ik nu dankbaar voor iets waar ik mij tot gisteren aan kon ergeren. 
~ Sven Rickli, Scientific Behaviour Mentor and Social Innovator bij Nolost Capital, Oisterwijk NL

De methode heeft mij de mogelijkheid gegeven om de juiste vragen te stellen over mijn gevoelens ten opzichte van mezelf en mijn omgeving. Dit om tot een beter inzicht te komen in hetgeen wat voor mij van belang is en me drijft. De begeleiding is vriendelijk en open. 
~ Johan Vunderink, General management IT Industry, Apeldoorn NL

Het heeft echt een blijvende positieve verandering gebracht. Door de kleine setting kreeg iedereen veel persoonlijke aandacht. Tijdens de workshop was het niet verplicht om uit de doeken te doen waarom je deze precies volgde. De dag bleef boeiend door een goede afwisseling tussen kleine stukjes theorie, video’s maar vooral veel zelf aan de slag gaan. Daarbij wordt er wel wat van je gevraagd. Maar juist dat brengt resultaat. Het is zeker niet een dagje achterover leunen en een verhaal aanhoren. Ook na de workshop was er uitgebreide aandacht.
 
Romy, voor mij was het een goede beslissing dat jij vanuit Nieuw-Zeeland weer naar Nederland bent gekomen. Noem het toeval of synchroniciteit. Ik ben er in ieder geval blij mee dat ik je heb leren kennen en je workshop gevolgd hebt. Ik kan vol overtuiging iedereen de workshops van Romy aanbevelen. Bedankt!
~ Vincent, Veenendaal NL

Dankzij de Transformatie Ervaring ben ik me bewuster geworden van de manier waarop ik hiervoor naar bepaalde personen keek. Deze manier heeft me, blijkt nu, toch een vertekend beeld opgeleverd. Na deze dag kijk ik hier op een meer gewogen en gebalanceerde manier naar. Tevens heb ik ontdekt en ben ik me bewust geworden van het feit dat tegenover verlies toch weer winst komt te staan. Romy, dankjewel hiervoor.
~ Tiny Nuiten, Partner PeopleXL, Utrecht NL

Deze dag heeft me veel nieuwe inzichten gegeven. De opdrachten zijn concreet, goed te doen, al zijn ze soms confronterend. Maar juist dit zorgt voor persoonlijke groei. Ik kan de training zowel voor particuliere als zakelijke toepassingen van harte aanbevelen. Dankjewel Romy!
~ Martine Floor-Bron, Social Media Manager Mbee, Wekerom NL

Ik ben compleet verrast en woorden drukken eigenlijk niet uit hoe blij ik ben dat jij hiermee op mijn pad bent gekomen. Ik vind het nog steeds moeilijk om te geloven dat het zo’n verschil binnen mij heeft gemaakt.
 
Een persoon die mijn geduld de laatste tijd nogal op de proef stelde, daarmee kon ik vandaag ineens weer een stuk relaxter mee om gaan en mezelf weer beter inleven. Ik had nooit verwacht dat dit zo’n impact zou kunnen hebben en dat ik veel lastige dingen ineens allemaal zoveel beter begrijp en kan plaatsen en daarmee kan “omarmen”.
~ Sven, HR Adviseur Accord, Ede NL

De breakthrough ervaring bij deze methode kwam bij mij op het moment dat je een bedankbrief aan het schrijven bent aan een persoon die voor je gevoel jou pijn heeft gedaan….. Het besef dat het mogelijk is om die negativiteit te neutraliseren was behoorlijk confronterend, maar ook zeer mooi om te ervaren. Het geeft je veel rust en het gevoel weer dankbaar te kunnen zijn.
~ Coen, Arnhem NL

Romy, angel in disguise… Je hebt me, samen met Dr Demartini, door een rollercoaster gehaald. Mijn geest met mijn hart verbonden, en daardoor een andere – en betere – realiteit laten ervaren. Ik zie deze methode als bijzonder waardevol in deze uitdagende tijden. Het brengt me dichter bij mijn eigen en de universele wijsheid. Jouw unieke manier om dit met ons te delen, maakte het meer inzichtelijk, en heel concreet bruikbaar.
~ Luc Limère, Program Manager & Senior Leadership Trainer, Antwerpen BE

Op mijn beurt wil ik jou bedanken voor een inspirerende zaterdag. Ik weet zeker dat heel veel mensen baat kunnen hebben bij deze manier van aanpakken van een ‘probleem’. Wat mij vooral trof en wat ik als zeer prettig heb ervaren was het feit dat ik in een groep aan mijn eigen issue kon werken, zonder dat ik ‘met de billen bloot hoefde’. Ik verwacht dat deze aanpak zeer veel mensen aan zal spreken.
 
Ik merk dat de impact van afgelopen zaterdag nog steeds tot mij door aan het dringen is. Ik ben er enorm veel wijzer van geworden, voel mij op een bepaalde manier anders, ik kan veel dingen nu nog beter relativeren. Voel naar mijn kinderen en man toe nog meer liefde, het lijkt of dit nog onvoorwaardelijker is geworden. De persoon op wie ik de oefening heb gedaan was gisteren bij ons op bezoek, er waren nagenoeg geen irritaties van mijn kant, ik kon de zaken ineens in perspectief zien. Wat een energie heb ik daaraan verspild… Maar ook dat is weer ergens goed voor geweest.
~ Christine, Amsterdam NL

Jou wil ik bedanken voor de inspirerende dag Romy, je doet het met hart en ziel. 
~ Edith Mol, Nijmegen NL

Vond het echt een leerzame dag met veel eye openers!!!
~ Liselotte Jones-van Putten, Amersfoort NL

Een onorthodoxe benadering van (bijvoorbeeld) stressmanagement, maar briljant vanwege de eenvoud en de resultaten!
~ Liesbeth, Ede NL

Ik vond het hartstikke leuk afgelopen zaterdag, je hebt een mooie theorie en leermeester te pakken, wat zo veel mensen een stap vooruit kan helpen en dat niet alleen, maar ook een life changing experience teweeg kan brengen. 
~ Sabine Vogel-Goosen, Consultant, Amsterdam NL

Deze week heb ik een droom gehad over de persoon op wie ik de oefening gedaan heb en die was gewoon normaal. We konden communiceren met elkaar, bij elkaar over de vloer zijn, zwaaien (daarin zag ik de symboliek van ‘het ga je goed’), terwijl mijn dromen over haar eigenlijk altijd als nachtmerries aanvoelden. Dus heeeeel blij met deze winst.
~ Marloes Hoogeweg, Jeugdhulpverlener, Velp NL

Ik besefte me net hoe anders ik dingen zie tegenwoordig. Ik maak me vrijwel geen zorgen meer – niet veel in ieder geval. En ik zie alles op één of andere manier als een kans. Heb zelfs mijn kijk op de dood veranderd. Grotendeels dankzij jou. Dank je wel!
~ Erin Gray, Jurist Berry & Co, Queenstown NZ

Geweldig, in één woord, zo was je cursus van zaterdag j.l. Wist niet goed wat ik moest verwachten, maar dat is misschien het beste om het zo goed mogelijk op te nemen en te ervaren. Het heeft mijn ogen (verder) geopend. Ik vind en vond het een heel interessante invalshoek. Dit gecombineerd met een indringende werkwijze via de werkbladen geeft een zeer sterke focus en ervaring. Kortom, volgens mijn mening een zeer goed opgezette en uitgewerkte methodiek op een sterk theoretisch fundament. Bij deze nog heel erg bedankt voor deze dag, alles was ook zo goed verzorgd.
~ Renze Holwerda, Barneveld NL

Als je met eigen ogen ziet wat verschillende emoties met je hartslag doen, dan begin je te begrijpen wat je hart met je emoties kan doen. En na met Romy te hebben gewerkt, heb je dat ook ervaren. Je krijgt in toenemende mate regie over positieve gevoelens en optimisme, los van omstandigheden. Dat is winst. Enorme winst. En wie van ons is er niet ondernemend genoeg om een beetje moeite en dagelijks een paar minuten van je tijd te investeren, in ruil voor heel veel winst? Romy, dank je wel. Jij geeft veel en dat wil ik belonen. Daarom wil en kan ik rustig zeggen: Quintessential Coaching. Van harte aanbevolen!
~ Liesbeth, Ede NL

Het is al bijna twee weken geleden dat ik je zag. Ik zal jou, en onze sessies missen. Je bent een mooi persoon en ik waardeer wat ik van jou en van HeartMath geleerd heb. Bedankt voor alles. Je bent de beste. 
~ Wendy Payne, Wellington NZ

Hartelijk dank dat je tijd voor me hebt vrij gemaakt Ik heb je hart visualisatie gebruikt – het was verbazingwekkend om te zien hoe positief het mijn resultaten beïnvloedde. Wat je uitlegde over het optimaliseren van je staat gedurende de dag en het omgaan met stress in het moment was zeer krachtig en maakte mijn gedachten veel duidelijker over de kwestie – voor de mensen die ik ontmoet, en persoonlijk. Dank je wel!
~ Natasha Le Grange, Naturopath, Queenstown NZ

Het was heerlijk om je te ontmoeten. Ik moet zeggen dat ik echt van de neutrale staat geniet! Ik heb een prachtige dag gehad vandaag, absoluut vrij van alle angst die ik ervoer. Ik heb gelachen om geen andere reden dan dat ik me simpelweg gelukkig voel en zelfs bij vlagen vrolijk. Ik voel me mezelf weer! Het is echt interessant dat iets dat zo simpel is, zo’n verschil kan maken. Dank je wel!
~ Jan, Queenstown NZ

Romy; een lieve vrouw die luistert naar haar hart en de moed heeft om het te volgen. Dat dreef haar de hele wereld rond. Alle waardevolle inzichten die ze heeft geleerd van haar reizen over de hele wereld, onderwijl op eigen zoektocht naar betekenis in het leven, heeft ze opgenomen in haar coaching praktijk. Romy heeft een inzichtelijke manier van kijken, tot in de kern van een probleem. Eenmaal waargenomen, beheerst zij de kunst om zachtjes dat aan het licht te brengen, wat nodig is om de resolutie te vinden. Dat is haar gave.
~ Gerrit van der Heide, Improvement Facilitator, Drachten NL

Romy is in staat om te luisteren zonder te oordelen. Ze stelt vragen die werkelijk van belang zijn; vragen die je uitdagen en leiden naar het hart van de zaak. Ze ziet de diamant en kracht in het hart van een persoon en probeert dit te laten zien aan hen, om hen te stimuleren, om het te polijsten en nog groter te maken. Zij leeft en spreekt vanuit haar hart. Dat is haar echte waarheid en is dat is waar ze voor staat. Uit ervaring weet ze dat leven vanuit het hart de enige manier is, en dat het je dichter bij jezelf en anderen brengt. Ze gelooft sterk in de verbinding tussen hart en geest en de kracht en schoonheid van deze vereniging. Deze vereniging IS Romy.
~ Cindy Ootes, Manager Butterfli Lodge, Queenstown NZ

Wat opvallend is voor mij, is Romy’s oprechte nieuwsgierigheid in mensen en in het leven. Haar coaching techniek hielp me mijn ware aard terug te vinden. Mevrouw Quint heeft het vermogen om mensen hun eigen potentieel te laten herontdekken. Dankjewel!
~ Will, Amsterdam NL

Romy is in staat situaties vanuit zowel de geest en het hart te benaderen, daarbij geholpen door haar gevoeligheid en authenticiteit. Zij heeft persoonlijk het verschil van de antwoorden die de geest en het hart geven ervaren. Ze kan anderen helpen om te luisteren naar hun verstand en hart; als gevolg daarvan krijgen ze grip op hun leven in het hier en nu. Als je je leven op dit moment wil verbeteren, ga dan in gesprek met haar!
~ John Snijders Blok, Senior Development Coach KLM, Amsterdam NL

Romy heeft me geholpen om mijn leven te veranderen in een eenvoudige sessie! Ik had een diepgeworteld innerlijk conflict dat me ervan weerhield voluit te leven en ik had al jaren geprobeerd om het zelf op te lossen. Sinds ik Romy heb gezien is het probleem dat zo permanent leek volledig verdwenen en mijn leven is op ingrijpende wijze voor altijd veranderd. Met haar heldere geest, natuurlijke aanleg en warmte is ze een leidend licht en ik voel me echt dankbaar haar te hebben ontmoet.
~ Coral Pearce, De Algarve PT

Romy is in staat om de emoties te voelen, om ze onder ogen te zien en uitdagingen op een positieve manier uit te werken om zo evenwicht te bereiken. In een tijd waarin ik verdrietig en ongelukkig was, was Romy in staat om naar mij te luisteren zonder te oordelen. Ze bleef neutraal in haar mening en gaf me inzicht in mijn emoties en mijn toekomst: Wat ik ook zou doen of kiezen, het zou de juiste keuze zijn. Dat was zeer krachtig.
~ Marloes Hoogeweg, Jeugdhulpverlener, Velp NL

Ik ontmoette Romy toen we in Mexico werkten om zeeschildpadden te beschermen. Een onmiddellijke indruk op mij makend, opende Romy mijn geest en hart op ingrijpende wijze. Haar leidende stem is er een die ik altijd bij me zal zal dragen. Met een lust om het leven ten volle te leven, heeft Romy een geest waar ik altijd naar zal streven. Dankzij haar, koester ik dat!
~ Jeanie Puro, Vancouver BC

HeartMath is een modaliteit die je leven zal veranderen. Als je eenmaal begrijpt dat het hart de baas is, kunnen grote veranderingen worden aangebracht. Met behulp van een beetje kennis van het onderzoek van HeartMath was ik in staat om opnieuw mijn kern te vinden, en van binnenuit te leven.

Romy heeft hard gewerkt om me bepaalde dingen over de manier waarop ik de wereld zie, te laten begrijpen – en dan mijn houding te veranderen. Haar Demartini Methode® is een krachtige aanvulling op Heartmath en resulteert in een blijvende verandering. De werkboeken en oefeningen verduidelijken de stappen die moeten worden genomen.
 
Zodra we los komen uit ons hoofd en in het eeuwige nu van ons hart, dan veranderen dingen ten goede. Wat ik ook handig vind is de verbetering van gezondheid en de vermindering van stress. Het is ook vermakelijk en zonder bijwerkingen! HeartMath blijft een waardevol onderdeel van mijn leven.
Romy is zorgzaam en hardwerkend en gelooft echt in wat ze doet. Ik kan niet anders dan haar aanraden voor iedereen die non-dualiteit als een genezende modaliteit zoekt.
~ Richard Donald, Christchurch NZ

Romy mij de fijne kneepjes van HeartMath laten leren was een geweldige ervaring. Elke sessie was geweldig en tijdens de sessies of tijdens het lezen van het materiaal had ik momenten van helderheid en inzicht. Ik voelde me daarvoor vaak uitgeblust, uitgeput, soms nerveus of angstig, en ik was altijd al een piekeraar.

Het is heerlijk om de HeartMath technieken te leren en met succes toe te passen op mijn leven. Ik vind ze eenvoudig te implementeren op het werk/ thuis en hoe meer ik oefen hoe makkelijker het wordt. Ik val makkelijk in slaap na het oefenen van de techniek en over het algemeen ben ik veel gelukkiger en meer tevreden. Het is een zeer goed gevoel.
 
Ik kan Romy en HeartMath van harte aanbevelen. Romy heeft een kalmerend effect en snijdt de problemen op de meest vriendelijke manier aan. Na een gesprek met Romy voel ik me energiek, kalm en gelukkig en ik heb geleerd om deze gevoelens nu toe te passen op mijn leven. Heartmath legt hartcoherentie op een duidelijke en praktische manier uit. De voltooiing van het programma bij Quintessential Coaching is een van de beste keuzes die ik ooit heb gemaakt!
~ Helen O’Leary, Notaris Berry & Co, Queenstown NZ

Ik heb Romy bezocht na een relatiebreuk die me veel energie kostte. Ik voelde dat ik in een spiraal naar beneden zat en wist dat dit moest stoppen, maar was niet in staat op dat moment het touw in het donker te vinden waaraan ik me kon optrekken.

Mensen in mijn nabije omgeving reageerden anders op me in die tijd. Na een paar sessies met Romy, waarin ik leerde mijn gevoel te veranderen met behulp van de technieken, kon ik een verschuiving in mijn gedrag en om me heen bemerken en dat was erg opbeurend. Ik voelde me een stuk beter over mezelf en constateerde een positieve verandering in mijn geest.
 
Ik trainde ook voor een marathon in die tijd, mijn eerste. Ik gebruikte de HeartMath techniek tijdens mijn training en tijdens mijn race. Ik ben nog steeds verbaasd over de resultaten van mijn race en ik geloof echt dat het gebruik van deze techniek tijdens een race en tijdens de training je hart beter doet functioneren en je hele lichaam meer in harmonie doet werken, om je zo naar nieuwe hoogtes te duwen. Ik kan het echt iedereen aanbevelen die op zoek is om prestaties te verbeteren, voor mij is dit ‘fine-tuning van de motor’. Ik ben 38, had slechts twee maanden kunnen trainen als gevolg van letsel en liep mijn eerste marathon in 3.12 uur.
Als laatste wil ik zeggen dat je verschil kan merken als je vast zit in een ruzie of in een situatie waar je het gevoel hebt dat je tegen een muur loopt. Het veranderen van je gevoel zal je helpen door die muur te breken en dingen, wat deze ook mogen zijn, zullen meer in evenwicht zijn.
~ Niels, Front of House in The Hills & Fotograaf, Queenstown NZ

Facebook

Quint Essential