loading...

Over vitaliteit 

Over de praktijk 

Over Romy Quint 


Stel een vraag

Naam

Email

Bericht

loading

Over Romy Quint

Romy QuintWaar een wil is, is een weg… Maar wat als je gevoel protesteert? En wat als je je hart volgt, terwijl je weet dat het niet verstandig is? Als we het slachtoffer zijn van onze eenzijdige percepties en emoties kunnen we vastlopen.

Ik heb persoonlijk de grenzen van zowel de geest als het hart onderzocht, om erachter te komen dat we beide nodig hebben. Dankbaarheid en vitaliteit kan alleen ontstaan als onze gedachten en emoties in balans worden gebracht en het hart spreekt: wanneer hoofd en hart in evenwicht zijn. 

Samen ontdekken we hoe lichaam en geest verbonden zijn, en hoe je tot bloei kan komen op alle vlakken van het leven, zodat je de beste versie van jezelf kan zijn.


Met HARTelijke groet,
Romy Quint

Biografie

Romy Quint werd in 1978 geboren en groeide op in Lunteren. Al op jonge leeftijd stelde ze grote levensvragen. Met name de vraag ‘Wat drijft ons?’ hield haar bezig. Na haar opleiding in Nederland, studeerde ze International Business in Los Angeles en werkte in Oostenrijk, Mexico en Italië. Tien jaar lang leefde ze als een moderne nomade, en observeerde haar omgeving uitvoerig. Dit gaf haar de gelegenheid om in de praktijk te leren over menselijk gedrag en ‘street wise’ te worden, alsmede bewust van culturele verschillen.

Romy heeft zo’n 60 landen aangedaan, en vooral in Nieuw-Zeeland voelde ze zich sterk verbonden met het land en de maatschappij. In 2008 besloot ze om te emigreren, en begon met haar studie gedragswetenschap. Twee jaar na aankomst in Nieuw Zeeland liet ze een grote wens in vervulling gaan door haar bedrijf Quintessential Coaching op te richten, en zo een significante bijdrage te leveren aan de kwaliteit van leven van haar cliënten. In 2014 heeft Romy zich bij haar levenspartner in Nederland gevoegd, en zet haar werkzaamheden daar voort. 
 
Met een schat aan ervaring en kennis is Romy van dienst om levens & relaties te transformeren. Ze is opgeleid als Demartini Methode® Facilitator en HeartMath® Coach. In combinatie met haar kennis van Neuro Linguïstisch Programmeren, heeft ze de nodige tools en achtergrond om te kunnen helpen. 

Facebook

Quint Essential