loading...

'Travel & Transformatie'

De reis van je leven!

Ben je ook zo aan vakantie toe? Heerlijk een weekje rust, geen werk en geen zorgen? Maar verval je bij thuiskomst steeds weer in dezelfde patronen, een stressvol ‘ren je rot’ bestaan waar je graag blijvend iets aan zou willen veranderen?

Tijdens deze reis krijg je niet alleen de kans om je te onttrekken aan het hectisch bestaan; ook krijg je tools en praktische technieken mee om blijvende veranderingen aan te brengen aan je dagelijks bestaan. Deze week vormt een blijvende brug tussen je vakantie en je dagelijkse leven; een manier om de 'vakantie modus' het hele jaar vast te houden.

Waar verblijf je?

Alpe di Siusi
Dat Alpe di Siusi (Italië) tot UNESCO werelderfgoed behoort, begrijpt iedereen die het voorrecht heeft er te mogen vertoeven; het is er onwerkelijk mooi!

Je verblijft in een knusse kamer in een mooie oude berghut, direct gelegen aan één van de vele wandelroutes die de omgeving rijk is. Vanaf het zonnige terras, en vanuit je kamer heb je uitzicht over bergen, dal, en de vele indrukwekkende rotsformaties die deze omgeving rijk is.

Bij aankomst wacht je koffie met een groot stuk Apfelstrudel en ’s avonds worden de sterren van de hemel gekookt door onze lokale chef, die het ene traditionele recept na het andere voorschotelt. Het diner wordt geserveerd in een sfeervolle eetkamer met houten balken, tafels & banken. Bij mooi weer worden de maaltijden buiten genuttigd. Ontbijt & diner zijn inclusief. Kijk voor foto’s van deze locatie op facebook 

Plazac 
Plazac (Frankrijk) is een schilderachtig dorpje in de Dordogne en straalt een bijzondere sfeer uit. Je vindt er o.a. een kerk, die gedeeltelijk dateert uit de 8e eeuw, een bezienswaardig kerkhof, een oude markthal en een middeleeuwse tuin, die wordt onderhouden door de inwoners. Het mag dan een klein dorpje zijn, maar in Plazac vind je een bakker, een postkantoor, een garage, een biologische supermarkt, café La Marjolaine voor een heerlijk koud biertje, een glas wijn of een lekker kopje koffie, een camping met tennisbanen en meertje en een Hammam. Plazac leent zich door zijn centrale ligging perfect voor trips naar de beroemde kastelen van de Dordogne, de wereldberoemde grotten van Lascaux en Font de Gaume, Les Eyzies (de prehistorische hoofdstad van de wereld), de schilderachtige, oude vestingstad Sarlat, het Gallo-romaanse Perigueux met zijn mooie pleinen, musea en winkels, La Roque Saint Christope, Het monumentale Beynac en Castelnaud, Les Millandes (voormalige woning van Josephine Baker), de buxustuinen van Hautefort en Eyrignac en nog vele, vele andere bezienswaardigheden. Dit allemaal in een straal van zo’n 30 kilometer.
 
Je verblijft in één van de comfortabele kamers in het trainingscentrum - een sfeervol Frans huis – of in de aangrenzende Chambres d’hôtes. In de lommerrijke tuin vind je verschillende terrassen en een riant zwembad met ligstoelen. De monumentale lindenbomen zorgen voor schaduwrijke plekjes.
 
Het diner wordt geserveerd in een sfeervolle eetkamer met zijn oude balken, open haard en muren. Bij mooi weer worden de maaltijden buiten, onder de linden of de veranda, genuttigd. Ontbijt & diner zijn bij de prijs inbegrepen. Kijk voor foto’s van deze locatie op facebook

Hoe zien de dagen eruit?

Elke ochtend na het ontbijt is er drie uur training. Rond die tijd nemen we ook het makkelijkst informatie in ons op. De rest van de dag is er uitgebreid de tijd om de omgeving te verkennen, of een boek te lezen. Zo groei je deze week maximaal, zonder dat het echt als ‘werken’ of ‘leren’ voelt.

Wat leer je?

Gun jezelf deze unieke ervaring om je daadwerkelijk te kunnen verbinden. Hier leer je hoe conflicten op te lossen, stress weg te nemen, communicatie en respect te verbeteren om zo de vitaliteit en kwaliteit van je leven te verhogen en je relaties te optimaliseren. Velen zijn je inmiddels met succes voorgegaan.

De transformatie ervaring is een interactief proces dat inmiddels duizenden mensen over de hele wereld heeft geholpen een nieuw perspectief op hun uitdagingen te geven en hun leven te veranderen. Het is een empowering, inspirerende en stimulerende week. Het zal eenvoudige, maar krachtige oplossingen geven met als resultaat: meer voldoening en focus in het (professionele) leven.

Of de uitdagingen nu zijn geworteld in angst, depressie, verstoord zelfbeeld, schuld, verdriet of boosheid, of ze nu persoonlijk of professioneel zijn; deelnemers krijgen de tools die ze nodig hebben om ermee om te gaan.


CONCRETE RESULTATEN:

 • Oplossen van stress en conflict
 • Mensen respecteren om wie ze zijn
 • Wegnemen van angst
 • Alledaagse uitdagingen aankunnen
 • Communicatie verbeteren
 • Emotionele bagage achterlaten
 • Bepalen wat echt belangrijk is
 • Emotioneel in balans zijn
 • Sterkere relaties opbouwen
 • Doelen stellen die congruent zijn met je waarden

Een nieuwe manier van denken zorgt voor een geïnspireerd, doelgericht en zinvol leven en zal niet alleen privé merkbaar zijn, maar ook op de werkvloer.

De Transformatie Ervaring' is een stapsgewijs proces waarbij we met behulp van een aantal specifieke vragen emoties in kaart brengen en de baas worden. Deelnemers hoeven hun uitdagingen niet te delen met andere aanwezigen. Er wordt privé aan de eigen onderwerpen gewerkt, om zo een nieuwe manier van denken eigen te maken. Dit kan vervolgens eindeloos worden ingezet op elke situatie of aspect in het leven; de verworven kennis is steeds weer toepasbaar.

Uniek gereedschap met duizend toepassingen voor het verbeteren van de relaties op de werkvloer, de relatie met klanten, maar ook met je partner, je vrienden en jezelf!

Praktische informatie Plazac

 • Deze reis vind plaats in juni 2015, datum volgt. Minimaal 3, maximaal 8 deelnemers;
 • Kosten: €979 pp incl. training en accommodatie op basis van halfpension; 
 • Eigen vervoer, pick-up vanaf Bergerac airport mogelijk

Praktische informatie Alpe di Siusi

 • Deze reis vindt plaats in mei 2015, datum volgt. Minimaal 3, maximaal 10 deelnemers;
 • Deelname: vanaf €979 pp incl. training en accommodatie op basis van halfpension;
 • Eigen vervoer. Ryanair heeft zéér voordelige tarieven naar Bergamo. Vanaf Bergamo kan je makkelijk met de bus naar de Seiseralm

Vraag niet aan de wereld, wat de wereld van jou wil. Vraag in plaats daarvan aan jezelf, wat jou echt tot leven brengt. En ga dat dan doen: dat wat jou echt tot leven brengt. Want dat is wat de wereld nodig heeft: mensen die werkelijk leven. - Howard Thurman

Facebook

Quint Essential