loading...

'De Transformatie Ervaring' – van stress naar succes

De techniek met duizend toepassingen die je controle geeft over je leven!

Een workshop van een dag waarin we emotionele ladingen neutraliseren, mentale en lichamelijke reacties in evenwicht brengen, zodat je hart opent en je geest helder wordt – wat resulteert in nieuwe inzichten en een groter gevoel van aanwezigheid, zekerheid en dankbaarheid.

Je kan je een nieuwe wijze van denken eigen maken tijdens één-op-één coaching, of in deze niet-confronterende groepsworkshop. Je hoeft niet op te staan en je problemen te delen met andere deelnemers. Je werkt privé aan je eigen uitdaging, terwijl je het proces leert. Inclusief koffie/thee, versnaperingen, een lichte lunch en werkboek.

Transformatie in een dag:

  • Los werk, huwelijks-, relatie- en gezinsconflicten op
  • Leer omgaan met verlies – verlies van je geliefde, baan, bedrijf, bezittingen, geld of gezondheid
  • Krijg inzicht in het belang van je persoonlijke kernwaarden
  • Ervaar helderheid, focus en zingeving
  • Los stress / angst / depressie op en voeg vitaliteit toe aan je leven
  • Los emotionele bagage op zodat je een geïnspireerd leven kan leiden

Wat je zult leren:

Een reproduceerbare wetenschap die je in staat stelt de onderliggende orde in de ogenschijnlijke dagelijkse chaos te ontdekken. We volgen een stapsgewijs proces waarbij we met behulp van een aantal specifieke vragen, je emoties in balans brengen, zodat je uitdagingen overwint en een nieuw perspectief krijgt. Dit kan meerdere malen worden toegepast op elke situatie of aspect in het leven, je kan deze kennis steeds weer gebruiken. Het is zonder twijfel uniek gereedschap met duizend toepassingen voor het verbeteren van je leven!

Je leert de meest krachtige, effectieve en efficiënte methode voor persoonlijke transformatie en het oplossen van elke vorm van stress of conflict. Kijk voor foto’s van eerdere workshops op Facebook en download hier het informatie formulier.  

Neem voor een vrijblijvend gesprek over deze inspirerende dag contact op via mail@quintessentialcoaching.nl 

Facebook

Quint Essential