loading...

The best way to make your dreams come true

Wat als je leven loopt zoals je het gedroomd en gepland had? De dromen waar je consequent je geest mee vult, worden langzaam maar zeker waar. Je hebt de kracht om te scheppen, om alles wat je je voor kunt stellen, waar te maken.
Waar begin je mee, op weg naar jouw droom?


Eerst visualiseer en noteer je de doelen die je wil bereiken. Waarom? Omdat de handelingen opschrijven de eerste stap is om dingen uit de wereld van de verbeelding naar de fysieke wereld over te brengen, door ze te definiëren in ruimte-tijd. Schrijven is een vorm van schepping. Het verheldert je geest, en wanneer je geest glashelder is over wat het wil, dan vind je een manier om die doelen te manifesteren.


Wat gebeurt er als je niet weet wat je doel in het leven is?

In je hart weet je precies wat je graag wil doen, maar de angsten en schuldgevoelens in je hoofd weerhouden je ervan dit te erkennen. Ontleed deze, zodat je dat wat je graag zou doen, onderneemt zonder de angsten die je visie verlammen.


Begin met de meest voor de hand liggende vragen:
Zou je graag rijk zijn? Hoe rijk?
Zou je graag reizen?
Zou je graag een verschil maken in de wereld? Zo ja, op welke manier?
Wil je graag schrijven, schilderen, spreken, bouwen of leren?
Wat inspireert je het meest?
Wil je graag werken met mensen?

Misschien weet je de details niet bewust, maar voor je ziel is het allemaal heel duidelijk en klaar om tot actie over te gaan. Dus begin met wat je weet en bouw daarop verder.


Is een doel hetzelfde als een missie?

Een missie is niet iets wat je bereikt, het is iets waar je naar leeft en er is geen einde aan. Een doel heb je in leven, een missie zelfs daarbuiten. Doelen vervullen tijdens je missie zal je aanmoedigen, en een inspirerende missie zal betekenis te geven aan je prestaties.
Hoe groter je missie, hoe groter de kracht die je kan uitoefenen op je doelen. Een grote missie houdt je doelen in perspectief, en ze lijken veel gemakkelijker te realiseren wanneer ze zijn gemeten aan een onsterfelijke uitdaging.

Een persoon met een missie heeft een boodschap, en als je die boodschap vindt zal je bedrijf, je rijkdom, en je leven groeien. Als je niet kunt wachten om je boodschap te delen met mensen, kunnen ze niet wachten om je te horen. Je zal worden geconfronteerd met uitdagingen op weg naar je dromen, maar wat ga je anders doen met je leven? Tenzij je je hart volgt, zul je opgeven. Laat niets aan de binnen-of de buitenkant je ervan weerhouden je droom waar te maken, want je droom is je leven – je spirituele roeping in de fysieke werkelijkheid. Hoe groter de roeping, hoe groter de wereldse beloning is die het brengt. Die droom is de hemel voor jou, en hij is er nu.

Wil je meer leren hoe je jouw droom realiteit kan maken? Neem dan contact op via mail@quintessentialcoaching.nl


What you think & thank about, you bring about. – Dr. John Demartini

 $(function(){ $(".tweet").tweet({ join_text: "auto", username:"QuintCoaching", avatar_size: 48, count: 3,auto_join_text_default: "",auto_join_text_ed: "", auto_join_text_ing: "", auto_join_text_reply: "", auto_join_text_url: "",loading_text: "loading tweets...",divId:"mtweet1" });});

Facebook

Quint Essential